NL FR

Waarom kiezen voor de pakketten van Ellen Tiben

Al deze pakketten zijn vrij van gluten, soja, lactose, e-nummers en geschikt voor patiënten met Candida.

Voeding en gezondheid was altijd al de spil in mijn leven. Ons lichaam is afgestemd op voeding uit de natuur. Wij mensen waren in de prehistorie jagers en verzamelaars. Wij aten noten, vruchten, bladeren, kruiden, wortels, knollen, wild en gevogelte,… De genen van de mens is naar deze voeding gevormd.

Tegenwoordig is onze voeding hooggeraffineerd fabrieksvoer met veel suiker en chemische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen. Mensen worden hierdoor steeds dikker en ziek. Een gevolg van hormonen die uit balans zijn gebracht.

Ik kwam tot de ontdekking dat het principe om minder calorieën tot zich te nemen en daardoor af te vallen en een gezond lichaam te behouden niet werkt. Daarvoor is bij velen een keiharde discipline nodig wat veel mensen niet lang volhouden, laat staan dat er niet allerlei kwaaltjes ontstaan in dat proces. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten is overgewicht het gevolg van een verstoorde hormoonbalans.

Wij hebben dan ook speciaal voor u onze maaltijden zo samengesteld dat u enkel dient aan te klikken wat u graag eet en zich dan verder geen zorgen hoeft te maken over gluten, soja, lactose, e-nummers, etc...

Ellen Tiben

De weekmenu's van Ellen Tiben

Weekmenu 1
€ 52,00

Weekmenu 1

koolhydraten

Bekijk weekmenu

Weekmenu 2
€ 50,00

Weekmenu 2

laag in koolhydraten

Bekijk weekmenu