NL FR

Over iMadeMeals

De vraag was:

het moet snel klaar zijn
ik wil geen voorbereidingen doen
ik moet het lekker vinden
vetarm en kwaliteitsvol ingrediënten
en bovendien alle goede bouwstoffen bevatten om mij van energie te voorzien.

Het antwoord is: iMadeMeals

Het concept is ontstaan door sporters en verder ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, chefkoks en topsporters. Het concept is uitgebreid naar kant-en-klare maaltijden voor iedere dag die lekker en evenwichtig zijn.

Vanuit dit standpunt zijn we natuurlijk perfect geplaatst om advies te verstrekken naar iedereen die een balans van de juiste voedingsingrediënten nastreeft en gewichtscontrole als doel heeft.

 

Hoogwaardige ingrediënten 

Wij garanderen hoogwaardige ingrediënten, dagelijks versbereid naar je eigen voorkeur, samenstelling en hoeveelheid. 

Belangrijk om weten is dat wij enkel de ingrediënten in zijn pure vorm aanbieden, wij voegen dus geen bewaarmiddelen en zouten toe om de houdbaarheid te verlengen. Ook de producten zelf zijn vrij van kleurstoffen en andere additieven. Ons vlees is bovendien geselecteerd op kwaliteit en is vetarm, additieven vrij en vol van smaak.
Om één voorbeeld te geven kijk je maar naar onze heerlijke zalm: vaak zie je deze in de supermarkt liggen in de pakjes met een felle oranje kleur. Echte verse zalm is heus niet fluo oranje, dit zijn kleurstoffen die men toevoegt om er langer aantrekkelijk uit te zien. Onze zalm is licht roze; de kleur van echte verse zalm, zonder toegevoegde kleurstoffen. Door onze invriestechniek zal deze heerlijk vers en puur zijn op je bord.

 

Vers geleverd!

Wij hanteren een just-in-time bereiding, dit wil zeggen op de dag dat je bestelt, wordt de order verwerkt, de volgende dag worden de ingrediënten aangekocht en je persoonlijke maaltijd bereidt om de dag nadien klaar te zijn voor levering.
Je kan natuurlijk ook zelf een dag aangeven wanneer je de levering wil ontvangen.

Onze maaltijden worden meteen na bereiding snel ingevroren om geen kostbare bouwstoffen en vitaminen te verliezen. Op deze manier kunnen wij de maaltijden zonder kwaliteitsverlies transporteren. Bovendien kan je hierdoor zelf een gewenste voorraad aanleggen in de vriezer en sta je nooit meer voor de frigo met een lege maag.

Door deze techniek kunnen wij onze producten uiterst vers aanbieden en behouden deze hun originele smaak en voedingseigenschappen na opwarming.

U kunt de maaltijd, direct nadat u hem heeft ontdooid, verwarmen in uw magnetron, even laten afkoelen en meteen eetklaar.

iMadeMeals biedt je puur, echt en waardevol voedsel.