NL FR

Een eetplan op maat

iMadeMeals voorziet standaard reeds 3 doelgroepen met telkens een aangepast menuplan dat beantwoort aan de gewenste doelstelling. Uiteraard is ieder lichaam anders en kunnen behoefte verschillen, om daarom het maximale resultaat uit je voeding te halen werkt iMadeMeals samen met gerenommeerde voedingsspecialisten, topsporters en diëtiste.

Indien je kiest voor een eetplan op maat zullen wij niet enkel je iMadeMeals vooraf voor je samenstellen maar mag je ook een plan voor het ontbijt, tweede hoofdmaaltijd en tussendoortjes verwachten. Kortom je krijgt een volledig dagschema dat we samen met jou gaan samenstellen, rekening houdend met je levensstijl, dagelijks werk, sportieve activiteiten en zelfs de voorkeur van wat je al dan niet lekker vindt.

Indien je al in een gevorderd stadium zit kunnen we je ook begeleiden met de juiste voeding en samenstellingen op maat om je klaar te stomen voor die wedstrijd of het behalen van die doelstelling.

Als je een aanvraag doet voor een eetplan op maat zullen wij contact met je opnemen om samen enkele vragen te overlopen om zo de nodige info te verzamelen die essentieel zal zijn voor het opmaken van je persoonlijk plan.

Een gepersonaliseerd plan kost 45€, indien je beslist om het plan te volgen en de aanbevolen maaltijden bestelt ontvang je van ons een kortingscode om zo de kosten te recupereren.

Neem contact met ons op via info@imademeals.be om je aanvraag in te dienen.